16 June 2015

Båten

Det var på håret att båten blev kvar på fabriken i Finland men den hann hit.

Jesper har tjatat om att Morfar köpt en båt åt honom men den är ju egentligen åt oss. Chris tackar svärfar. När väl båten var i sjön vågade inte Jesper åka med men så såg han Matilda sitta i båten och då var det kört. Nu pratar han fortfarande bara om båten, motor och trailer. I hans värld ska ju båten med oss hem! Jesper vill helst köra båten och fort ska det gå. Matilda skrattar när det guppar men det är mindre roligt när hon mitt på sjön blir rastlös och kräver att få köra. Som tur var är båten mycket sjösäker, snabb och den riktigt svävar på vattnet. Den kommer att e oss mycket glädje och passar bra in på strandkanten.













Grandpa Hans bought us (Jesper and Chris) a new boat for the cottage. It goes really fast and smoothly on the water. First Jesper didn’t dare to go into the boat, now he won’t leave it. Matilda laughs but I didn’t enjoy when she was restless and demanded to change seat in the middle of the lake!   



1 comment:

  1. Hej!

    Vilka fina bilder. Jag blir så glad att ni gillar båten. Vad bra att ni fick sol och knappast några vågor så att ni kunde ta en åktur med båten i bra väder. På bilderna ser jag att Cris, Jesper och Matilda tycker det är roligt och spännande. Ha det så bra, Sjön är stor men det finns mycket sten.

    Pappa, svärfar, morfar Hans

    ReplyDelete