25 August 2016

Kosta Outlet

Lekrum är alltid uppskattat.


När vi ändå är inne på temat lekrum så kan jag visa hur det ser ut på Kosta Outlet. Jag vet inte om det är så bra att lekrummet är vid glasscaféet men det går att spendera en hel del tid här. Jesper och Matilda leker bra tillsammans och det måste vara roligt att ha en kompis. Tyvärr är inte butikerna speciellt roliga men vi hittade en ny jacka till Matilda. Det är alltid ett gott betyg ifall barnen vill ta på sig kläderna direkt. Då vet jag att de kommer att användas. Matilda är ju mer kräsen än Jesper men även han har åsikter. Eller de är kanske inte så kräsna, hon vill ha rosa och han superhjältar, då duger nästan allt.



Near our cottage is a small outlet where we always find something useful. I know I’ve bought something good if they immediately want to wear the item. Matilda loves anything pink and Jesper wants superheroes. 



1 comment:

  1. När vi var i deras jättestora skobutik så blev vi hjälpta av en ung tjej. Hon verkade så oerfaren. Mormor har ju lite deformerade fötter av sin reumatism. Vi hade därför inga förhoppningar eftersom hon besökt så många olika skobutiker varav några var ortopedskomakare. Men tjejen var en ängel ty hon plockade fram skorna som räddade mormors sommar. Så nu är Kosta Outlet vår favoritbutik.

    Hälsningar Morfar

    ReplyDelete