8 August 2018

Målbild

Jag vet att det är bra att ha ett tydligt mål och barnens mål infriades dag 2.
 
Förra veckan flyttade vi till Västerås. Det var varmt, svettigt och lite stressigt men det gick. Snabbt som attan har vi försökt att bo in oss så gott det går i ett hus som fortfarande är en byggarbetsplats. Barnen tjatade om sin studsmatta och efter lite blod svett och tårar så kunde de studsa. Som de har studsat. Från 7 på morgonen till kl 9 på kvällen. Kunde man studsa på natten så hade de gjort det också. Vi trivs verkligen jättebra och när vi frågade J om han ville åka till gamla huset och leka med kompisarna var svaret nej. Nu har vi huset fullt av andra barn istället.
 


 In the background is a pile of dead tree that Chris pulled out, Now a company is helping us and our garden has expanded with around 300 m2.

 Most of these boxes are unpacked.

Matilda wants the room to the left. Now we're all sleeping in one bedroom.

We moved to Västerås last week. It was hot, sweaty and stressful but we made it. We have unpacked as much as we could since the house is not yet ready. The children’s target was to get a trampoline and they have jumped from 7 in the morning to 9. They don’t miss any of their friends and our house is now full of new children.
 
 
 

1 comment:

  1. Jag trodde att det bästa var att Chris äntligen såg sin första älg ute i det fria, Det var andra dagen i Västerås. En ko och en kalv. Matilda såg en älg nere i Tomta för långe sedan när hon och mamma besökte oss utan Chris och Jesper.

    Häsningar från morfar

    ReplyDelete