13 August 2015

Summering

Det skulle bli den bästa sommaren.


Sommaren är inte över men här kommer en semestersummering. Vi började med att åka båt till Finland. Vi bodde på hotell i både Åbo och Tammerfors. Efter det träffade vi min morbror, kusiner och kusinbarn. Vi har lekt på diverse lekplatser. Tog tåget till Kuopio och träffade min mammas väninna och hennes son. Vi var hemma i nästan en vecka och gjorde ingenting. Vi åkte till Kolmården, Linköping, Jönköping och träffade vänner i Habo. I stugan varvade vi ner med mer lekplatser, båtåkande, badande och vi provade att fiska. Vi kom hem och fortsatte leka, bada och resa. Visst är det tråkigt att det är över. Det var sista sommaren med de små rosa sandalerna, Hello Kitty dressen och Angry Bird shortsen. 







 
 







 

Summer is not yet over but here is a summary of our holiday. We remember Finland, Kolmården and the cottage. It was the last summer with Matilda’s pink sandals and Jesper’s Angry Bird shorts.



1 comment:

  1. Barnen var även med och plockade smultron, blåbär och kantareller. Dessutom fick Jesper sin allra första fisk, en liten abborre. Till sist blev det ju även bra badtemperatur för Matilda och Jesper.

    Hälsningar
    Mormor och morfar

    ReplyDelete